Foto portada: selfie de Francesc Homs, durant el dinar. Autor: @franceschoms via Twitter.

Homs (Democràcia i Llibertat) sosté que l’empresariat dóna suport a la independència

El número 1 per Barcelona de Democràcia i Llibertat (la llista de Convergència), Francesc Homs, s’ha reunit aquest migdia amb un centenar d’empresaris sabadellencs i vallesans. Assegura que es mostra així el compromís de part de l’empresariat amb el procés sobiranista català. Segons Homs, la independència és una operació de “supervivència col·lectiva”.

Segons el relat del número 1 de Democràcia i Llibertat, que ha estat acompanyat per Lourdes Ciuró, sabadellenca i número 3 de la llista, “ens juguem passar de discutir-nos per les engrunes a poder prendre decisions que acompanyin el creixement i la creació de llocs de treball”.

Homs s’ha reunit amb una representació de l’empresariat a l’empresa Eladi Fenoll, que dirigeix l’empresari sabadellenc, vinculat anteriorment a Solidaritat per la Independència, Àlex Fenoll. Davant un centenar d’empresaris, i al mig de la fàbrica, on s’ha fet un dinar, Homs ha assegurat que “el procés no va contra ningú” sinó més aviat és una via de “supervivència col·lectiva” per tenir millors condicions de vida i aprofitar les potencialitats catalanes.

Homs vincula ser independentista i ser empresari o emprenedor ja que segons assegura “és raó de seny buscar alternativa” a l’Estat espanyol, que “ens juga a la contra”. I qui està més acostumat a arriscar és l’empresariat.

Foto portada: selfie de Francesc Homs, durant el dinar. Autor: @franceschoms via Twitter.

Comments are closed.