Ayuso

Iceta (PSC): “Ayuso serà un acalde honest, sincer i treballador”

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha donat el seu suport al cap de llista socialista aquest dimarts a la Creu de Barberà. Iceta creu que el cas Mercuri no passarà factura als socialistes i confia que la ciutadania valorarà la tasca duta a terme pel PSC a Sabadell, on ha governat des del 1999. 

Miquel Iceta ha donat suport a Josep Ayuso a la plaça Comtal, a la Creu de Barberà, on ha participat en un dels actes de campanya de l’alcaldable sabadellenc. El primer secretari s’ha desfet en elogis a Josep Ayuso: 

Ayuso és un nou candidat per obrir una nova etapa a Sabadell, on el diàleg i la negociació continuaran sent els pilars bàsics per resoldre els problemes dels sabadellencs i les sabadellenques”. “Els socialistes treballarem per la transparència i, en aquest sentit, puc conèixer algú igual d’honest que Josep Ayuso, però no més, puc conèixer algú que treballi igual que el candidat sabadellenc, però no més, i puc conèixer algú igual
de sincer que ell, però no més» , ha sentenciat Iceta.

Així Iceta creu que el cas Mercuri no passarà factura a les urnes mentre que creu que la ciutadania valorarà els anys de gestió del PSC.  El projecte “té una eficàcia provada i necessitem quatre anys més d’un govern progressista que estigui encapçalat per Josep Ayuso”. Després de l’acte tant Ayuso com Iceta s’han passejat per la Creu de Barberà. 

Foto portada: Iceta i Ayuso, aquesta tarda. Autor: PSC / cedida. 

6 Comments