Carme Garcia residència sud

ICV alerta que la residència sud tampoc arribarà el 2012

Davant l’aturada de les obres del Metro, Iniciativa per Catalunya Verds alerta que la residència del sud de la ciutat tampoc està contemplada al pressupost de la Generalitat per aquest any. Demanen a tots els grups municipals que facin les gestions per incloure aquesta inversió.

ICV vol fer front comú municipal perquè no s’escapi aquest equipament reivindicat des de fa anys. Segons la formació ecosocialista, el govern català es va comprometre a iniciar les obres el 2012. Creuen que si cada partit de Sabadell trasllada la “necessitat imperativa” de construir la residència als seus grups al Parlament, i voten en conseqüència, serà una realitat. “Sembla ingenu però no ha de ser pas difícil perquè durant anys hi ha hagut consens polític i social sobre la necessitat de la residència”, assegura la portaveu d’ICV, Carme Garcia.

Recorden també que durant els anys de govern tripartit, Convergència i Unió, tant a nivell local com català, defensaven la urgència d’aquest equipament, que seria la primera residència pública de la ciutat.

Comments are closed.