Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, al ple municipal. Autor: David B.

Iniciats els passos per intervenir SMATSA

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha iniciat aquest dimarts els passos per intervenir la gestió de l’empresa Serveis Medi Ambient SA (més info: ‘Un 155 per a SMATSA‘). El govern municipal passa així a l’acció. Tot menys d’una hora i mitja abans d’iniciar-se la reunió entre la direcció de l’empresa, el comitè, el govern i la FAV. 

El decret s’ha signat aquest dimarts i es basa en les noves reduccions de servei que porta aparellat l’Expedient de Regulació d’Ocupació a l’empresa, en virtut de l’entrada en funcionament de la nova Instrucció Tècnica de Facturació.

L’ajuntament sosté que l’ERO perjudicarà de forma greu un servei que ja no s’està prestant de forma correcta i es disposa a nomenar un interventor-administrador a l’empresa, apartar l’actual direcció, obrir un nou compte bancari i prendre així les regnes de la concessionària durant un temps màxim de dos anys, a la vegada que auditar la situació econòmica i financera.




A més, s’aplica el procediment el tràmit d’urgència, un fet que escurça els terminis. L’empresa té ara vuit dies per al·legar. La direcció de l’empresa ha conegut el decret poc abans d’entrar a la reunió a quatre bandes que es duu a terme al Casal Pere Quart.

 

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, en una imatge recent. 

Comments are closed.