Juli Fernàndez

Juli Fernàndez, a Barcelona donant suport als encausats per la consulta del 9N

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), s’ha desplaçat aquest matí a Barcelona per donar suport a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau, davant el judici per la consulta del 9 de novembre de 2014.

Mar, Ortega i Rigau estan acusats de prevaricació i desobediència. La vista oral s’ha celebrat aquest dilluns al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Milers de persones s’han desplaçat per donar suport als tres dirigents catalans que, juntament amb el diputat Francesc Homs posteriorment, seran jutjats pel procés participatiu del 9 de novembre de 2014 (més info: ‘9N‘).

httpss://twitter.com/julifernandez/status/828533862041059328

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha desplaçat a Barcelona, on ha estat a la plaça Sant Jaume abans de desplaçar-se fins el passeig de Lluis Companys, on milers de persones s’han concentrat a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per donar escalf als encausats.

Entre altres sabadellencs també hi ha assistit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el diputat republicà Gabriel Rufián, Lourdes Ciuró (PDeCat) o els regidors d’Esquerra Gabriel Fernàndez i Montserrat Chacon o el portaveu de CiU Carles Rossinyol. Sabadell per la Independència (SBDxI) ha organitzat un desplaçament en autocar fins les portes del TSJC.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, amb l’exdiputat David Fernández, a la plaça Sant Jaume. Autor: @julifernandez via Twitter. 

2 Comments