Foto portada: Fernàndez, a la plaça del Gas. Autor: J.d.A.

Juli Fernàndez, nou delegat de la Generalitat a Barcelona

El segon tinent d’alcalde i portaveu municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, Juli Fernàndez, ha estat nomenat com a nou delegat del govern de la Generalitat a Barcelona. Fernàndez seguirà com a regidor a Sabadell. 

El govern de la Generalitat ha nomenat Juli Fernàndez com a nou delegat del govern de la Generalitat a Barcelona. En un comunicat, ERC Sabadell ha fet públic que el regidor seguirà fent les seves funcions al govern local, on és segon tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme i Economia. Fernàndez renunciarà al sou a l’Ajuntament, com és preceptiu, per comptabilitzar-ho amb l’altra dedicació. I renuncia a les indemnitzacions per assistència a ple o reunions. ERC palesa que es tracta d’una decisió “voluntària” per donar compliment al seu codi ètic.

 

“En un moment excepcional com el que estem vivint, davant de la possibilitat de poder ajudar i aportar en l’àmbit metropolità del país allò que he pogut aprendre a Sabadell és una obligació. I alhora poder continuar ajudant a la ciutat de Sabadell des de la meva responsabilitat ,en tot allò que pugui, des de la delegació territorial. Sempre he explicat el doble compromís amb Sabadell i el País i ara el desenvoluparé amb la màxima dedicació a ambdues”, ha assegurat Fernàndez.

El regidor republicà serà el candidat a l’alcaldia per part d’ERC l’any vinent. Si torna a ser alcalde, es dedicarà a Sabadell de forma “exclusiva”, diu.

Foto portada: Fernàndez, en un acte a la plaça del Gas. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.