reunió de Lourdes Ciuró amb empresaris pol. Can Roqueta. Autor: Cedida.

Junts per Sabadell alerta del risc de perdre les subvencions de la Diputació per a Can Roqueta

La portaveu de Junts per Sabadell Lourdes Ciuró, ha demanat explicacions aquest dilluns a la Junta de Govern local sobre el retard en les obres de modernització del polígon Can Roqueta.

La formació recorda que l’ajuntament de Sabadell va optar a rebre uns fons de la Diputació de Barcelona de 2 milions d’euros per a ser destinats a la modernització del Polígon Can Roqueta dels quals la Diputació n’aporta pràcticament 1,7.

Ciuró alerta que “la licitació s’ha de fer de manera immediata o correm el risc cert que la subvenció es perdi i no es puguin fer les inajornables obres de modernització del Polígon amb el greu perjudici que això suposaria pel que fa a la pèrdua d’oportunitats i de competitivitat de la zona”

“Cal ser diligents i eficients en la tramitació dels expedients perquè no ens podem permetre el luxe de perdre aquestes aportacions econòmiques. La modernització de polígons com el de Can Roqueta amb criteris de sostenibilitat i eficiència, són vitals per a la competitivitat dels nostres polígons i per tant del teixit productiu de la ciutat”, ha apuntat Ciuró.

La portaveu de Junts per Sabadell ha esperonat l’equip de Govern a “emprendre les accions necessàries per fer que la maquinària administrativa sigui el més àgil i resolutiva possible”.

Foto portada: reunió de Lourdes Ciuró amb empresaris del polígon Can Roqueta. Autor: Cedida.

Comments are closed.