La Crida, crítica amb el nou cartipàs

El passat dissabte es va celebrar el ple d’investidura i aquest va deixar posicions diverses amb la nova formació de govern. Maties Serracant al capdavant de la Crida per Sabadell, va expressar què en pensava la formació, sobre els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig. Desprès de la creació del nou cartipàs, Serracant n’ha fet una valoració.

El passat dissabte al Ple d’Investidura, Maties Serracant va declarar que “la Crida ha fet tot el que ha estat a les seves mans per evitar el retorn de la foscor del bustisme”. A més, Serracant va considerar que amb els resultats obtinguts a les eleccions del passat 26 de maig no hi havia possibilitat de conformar un govern d’esquerres i de transformació amb una clara majoria.

Com valora el cartipàs?

Desprès de la configuració del nou cartipàs, la Crida per Sabadell considera que el govern que s’ha format entre PSC i Podem no és un govern de coalició si no que és un govern que gestiona competències per separat”. Per tant, “es confirma el que ja ens venia preocupant: no hi ha una voluntat real de tornar a municipalitzar serveis” perquè la ja tercera tinenta d’alcaldessa Marta Morell, de Podem i favorable a la gestió directa dels serveis públics “no té cap competència en aquest àmbit”. D’aquesta manera, consideren que no hi ha cap garantia per a que no es repeteixin les males pràctiques del bustisme perquè Podem no pot garantir la transparència ni la gestió dels serveis municipals.




Davant d’això, Serracant declara que “seguirem amb la força de sempre, treballant des de la posició que calgui, per seguir fent de Sabadell una ciutat centrada en les necessitats de les persones”. Així mateix, la Crida es compromet a formar una oposició activa i fiscalitzar el govern per evitar que es torni a fer un mal us dels recursos públics.

Foto portada: exalcalde de Sabadell, Maties Serracant. Autor. David. B

Comments are closed.