La Crida critica “la unilateralitat” del govern Farrés en el pla de xoc

La Crida per Sabadell ha criticat l’òptica que ha aportat el govern en el proper pla de xoc, a través d’una roda de premsa virtual. El grup municipal reitera que, si bé s’han convidat a les diverses forces de l’oposició i forces econòmiques a proposar i prioritzar mesures per la tornada a la normalitat, aquest debat no s’està duent a terme. 

“La metodologia emesa des de l’Ajuntament no transmet la sensació de conjunt a l’hora de decidir les mesures del pla de xoc. Es com si es tractés d’una bústia on s’hi poden presentar propostes, però que més endavant es decidirà unilateralment”, ha denunciat la portaveu de la Crida, Nani Valero.

Segons la Crida, això, combinat amb la confusió que generen les mesures ordinàries actuals, com per exemple el canvi d’ubicació dels serveis d’emergència per a les persones sense llar, no ajuda a trobar una  sortida per sortir de la crisi.

“Les accions de l’Ajuntament dificulten la reversió de la sensació de provisionalitat actual. Cal una planificació real per a que la ciutadania rebi la informació de forma clara”, ha afirmat la regidora Anna Lara.

A més, s’ha denunciat l’afecció als sous que han tingut els treballadors municipals, quan fa tot just uns dies l’alcaldessa va manifestar el contrari.

“Denunciem el canvi de criteri i la no admissió de responsabilitats. Hi ha hagut canvis en les nòmines d’aquells treballadors amb retribució més baixa, fet que dificulta la capacitat de poder fer front a les despeses”, ha afegit Lara.

Finalment, la Crida ha reiterat la poca iniciativa del govern municipal, en vistes del ple ordinari virtual del juny. “Les accions que duu a terme l’Ajuntament són, o bé una pròrroga o bé una finalitzacions d’una tramitació que ja s’havia engegat. Això denota un context repetitiu en que el govern va a remolc de l’oposició entre mocions”, ha sentenciat el regidor i exalcalde, Maties Serracant.

Així doncs, la Crida ha manifestat el seu descontent en relació a unes qüestions que repeteixen un clima d’inestabilitat i de poca concreció.

Foto portada: Anna Lara, Nani Valero (portaveu) i Maties Serracant. Autor: J.d.A.

Comments are closed.