La restauració ‘fail’ dels bancs del Passeig de la Revolució

Restauració dubtosa d’alguns bancs del Passeig de la Revolució, al barri de Covadonga. Així ho ha denunciat des de Twitter la portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, aquest dimecres al matí. La restauració dels bancs s’allunyava de l’encant original. La queixa de Ciuró ha obtingut resposta. I exitosa.

També des de Twitter, el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial i Desenvolupament Urbà, Jesús Rodríguez (PSC), ha anunciat que es farà marxa enrere per garantir que es preserven els bancs. Fonts municipals han confirmat a aquest digital que la restauració de tres bancs farà marxa enrere per garantir que en el futur mantinguin el seu encant o, dit d’una altra manera, l’obra vista que els dona personalitat.

Ciuró ha rebut resposta per part del tinent d’alcaldessa Jesús Rodríguez, responsable d’Espai Públic.

Així, les obres que s’estan fent a tres bancs del Passeig de la Revolució (la resta no es toquen) tornaran al punt d’inici per mantenir l’encant inicial.

ERC demana al govern que hi estigui a sobre

Des de l’oposició, Esquerra ha demanat al govern que estigui molt a sobre dels treballs per garantir que el projecte que es faci sigui el del projecte, que ells van coordinar des del govern i va tenir el suport dels veïns. Es mostren sorpresos al veure que no s’han respectat els tradicionals bancs del passeig de la Revolució (que són de mitjans del segle XIX i en pedra). “És un evident desastre el que s’ha originat en el patrimoni públic sabadellenc, i per això demanem al regidor d’Espai Públic que augmenti el control sobre aquesta obra”, argumenta el regidor Santi Valls.

Foto portada: un dels bancs del Passeig de la Revolució, fins ara; a la dreta el banc ‘restaurat’. 

Comments are closed.