L’acusació popular del cas Mercuri també recela del nomenament del nou tresorer

Poc ètic. Així considera la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, acusació popular al cas Mercuri, el nomenament del nou tresorer de l’Ajuntament, de forma accidental, que la Crida ha portat a la Comissió d’Ètica Pública

Segons un comunicat de la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, el nomenament d’un tresorer que està sent investigat en una peça separada del cas Mercuri mostra com el govern municipal (PSC i Podemos) té “nul·la” voluntat de “lluitar de manera real contra la corrupció i les males pràctiques”. La plataforma que exerceix l’acusació popular veu amb “sorpresa” el nomenament d’una persona que consideren “de més confiança de l’entorn de Manuel Bustos” i que a més de gerent de l’Agència Tributària Local ho va ser en aquella època de les extintes empreses públiques que gestionaven Fira Sabadell o la Pista Coberta d’Atletisme i també gerent de Ràdio Sabadell. 

“El PSC no tan sols no ha trencat els vincles amb l’etapa Bustos sinó que continua donant confiança política a les persones que eren del seu entorn i que van col·laborar de manera activa en les irregularitats que al llarg de la seva etapa s’han posat al descobert”, asseguren.

Finalment mostren clars recels en relació al llarg conflicte amb l’empresa concessionària SMATSA, ja que va declarar com a testimoni en la peça que investiga la presumpta adjudicació irregular . La plataforma creu que “vist el seu historial i vincles es generen dubtes raonables que sigui un càrrec que actuï amb objectivitat a l’hora de fiscalitzar el servei que presta l’empresa”.

Foto portada: membres de l’acusació popular, el mes de maig de l’any passat, en roda de premsa. Autor: M.Tornel.

Comments are closed.