Foto portada: un operari d'SMATSA, al carrer de l'Advocat Cirera. Autor: David B. 

L’Ajuntament i SMATSA acosten posicions

L’Ajuntament i SMATSA han acordat aquest dilluns generar un espai de trobada per buscar una proposta que garanteixi la prestació del servei, mantingui els llocs de treball i, per tant, eviti també la vaga d’escombraries que té una primera data convocada: dilluns 4 de desembre. 

In extremis, la direcció de l’empresa i el govern municipal s’han reunit aquest dilluns per analitzar la situació amb l’objectiu de buscar solucions a l’entrellat en el que s’han situat. A la reunió han assistit el regidor de Serveis Municipals, Lluis Perarnau, el màxim dirigent d’SMATSA, Eugenio Díaz, el director tècnic de l’empresa, Gerard Jordi, i també la tinenta d’alcalde Marisol Martínez.




Les dues parts han comunicat la seva voluntat per trobar un espai de diàleg i de treball per trobar solucions a la situació actual. Les dues parts asseguren que continuaran amb les reunions els propers dies per buscar una proposta viable a nivell tècnic i jurídic per garantir la prestació del servei a la ciutat i mantenir els llocs de feina.

Foto portada: un operari d’SMATSA, al carrer de l’Advocat Cirera. Autor: David B. 

Comments are closed.