Comissió Politica Local EUiA

L’Assemblea d’EUiA escull a Tere Ibáñez com a nova coordinadora

Aquest dissabte, una quarantena de membres de Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) de Sabadell han escollit a la nova direcció a la que han anomenat Comissió de Política Local.

En l’Assemblea s’ha presentat una única llista, integrada per 16 persones i encapçalada per l’activista Tere Ibáñez, que ha estat proposada com a nova coordinadora política del partit a Sabadell. Per unanimitat s’ha votat aquesta nova Comissió Política Local que té com a principals reptes reforçar la contribució a l’experiència de confluència i de govern del canvi municipal; créixer en especial entre el jovent de la ciutat i imprimir a l’organització un nou estil de treball coral, on predomini la pluralitat, una direcció col·lectiva i la visibilitat del conjunt de persones referents d’EUiA en els fronts de lluita.

Nova coordinadora local

Tere Ibáñez és nascuda a Barcelona a l’any 1957, està prejubilada de Telefònica i és activista social amb una llarga trajectòria als moviments d’esquerres de Sabadell, formant part del Casal Cubà o del moviment de Iaioflautes de Sabadell. Ibàñez ocupa el lloc que ocupava Marisol Martínez abans de ser expulsada per EUiA per haver posat en marxa la llista Guanyem Sabadell (més info: ‘EUiA expulsa Marisol Martínez i els seus seguidors).

Ibáñez ha explicat que “tota la vida he estat votant d’Esquerra Unida però mai he estat afiliada. Veient tot el què ha passat darrerament i tal com està la situació política tant canviant, vaig pensar que era el moment i m’he animat a donar aquest pas de presentar la meva candidatura. Començo amb moltes ganes i molta ilusió”.

Fa temps que estic treballant des de la coalició Unitat pel Canvi com a independent. Ara com a coordinadora vull fer una feina coral amb els 15 membres de la Comissió, i ser la portaveu del que decidim entre tots. No seré jo sola qui decideixi el què farem”, ha assegurat la nova coordinadora d’EUiA.

Tere Ibáñez serà coordinadora de EUiA fins a final de 2017 i ho encara amb la pretensió de reformar el partit. “EUiA ha estat molt poc visible a la ciutat en el darrer any, perquè hem estat dins de les coalicions d’Unitat pel Canvi i de Catalunya Sí que es Pot. Volem que tothom sàpiga que estem aquí i que no hem marxat cap a casa. La passada època va passar factura al partit i ara comencem una nova etapa, tenim molta feina, molts reptes per endavant i tenim moltes ganes de treballar,” ha conclòs Ibáñez.

Foto portada: Comissió de política Local d’EUiA, nomenada aquest dissabte amb Tere Ibáñez al centre. Autor: David B. 

Comments are closed.