Foto portada: presentació de la mobilització , a la Torre del Palau de Terrassa. Autor: cedida.

L’independentisme anticapitalista es manifesta aquest divendres

L’independentisme anticapitalista vinculat a les CUP es mobilitza aquest divendres a Sabadell, en una manifestació prèvia als actes de la Diada Nacional de Catalunya. Es farà una manifestació que sortirà de la plaça Marcet a les 20 hores acabant a la plaça del Doctor Robert. Allà hi intervindrà l’alcaldessa de Berga (CUP) i diversos membres dels col·lectius convocants.

La mobilització s’ha presentat a Terrassa aquesta setmana, però es durà a terme a Sabadell, convocada per la CUP Vallès Occidental, Endavant, Arran, Alerta Solidària i el sindicat COS.

Amb les mobilitzacions es volen reivindicar diversos eixos: la conquesta de la plena sobirania de la ciutadania dels Països Catalans, reivindicar la desobediència com a única arma vàlida per possibilitar un canvi en l’actual marc jurídic i denunciar els intents “d’allargar, canalitzar i domesticar” les demandes populars de sobirania i canvis profunds pel poble català. L’organització insisteix que “només si desobeïm aconseguirem la independència”.

Foto portada: presentació de la mobilització , a la Torre del Palau de Terrassa. Autor: cedida.