Foto portada: equip de Marta Farrés. Autor: PSC / cedida.

Tancades per la via ràpida les primàries al PSC: Marta Farrés, alcaldable

Sense sorpreses. A banda de l’exregidora Marta Farrés, cap altre militant socialista s’ha presentat a les primàries del PSC a Sabadell. Per tant, Farrés serà proclamada alcaldable dels socialistes en els propers dies. 

Farrés ha presentat 202 avals, el triple del necessari, que era el 25 per cent del total de la militància. Per tant, ha aconseguit al voltant dels avals del 75 per cent de la militància. De les xifres es deriva també que el PSC supera per poc els 250 militants a Sabadell ara per ara. La candidatura de Farrés ha fet entrega aquesta tarda dels avals a la seu del partit, al carrer Latorre (Gran Via).

“Vull agrair la participació de la militància en el procés de primàries en el qual ha estat immers el nostre partit aquests dies. Estic convençuda que només així fem un partit més fort i més plural, i també més democràtic”, ha dit Farrés. Farrés està “convençuda que Sabadell està esperant un nou lideratge i nosaltres no fallarem”.

La candidatura de Farrés a l’alcaldia serà ratificada el proper dimecres en assemblea extraordinària. Després haurà d’acabar d’enllestir el programa electoral de la mà del comitè destinat a aquest objectiu, i perfilar la llista electoral, que tindrà poc a veure amb la presentada per Josep Ayuso l’any 2015.

La tercera candidata

A hores d’ara, el de Marta Farrés és el tercer cap de llista que es fa públic. Fa mesos que se sap que l’exregidora i diputada Lourdes Ciuró encapçalarà Junts per Sabadell (que ha d’integrar el PDeCat i altres sensibilitats). El republicà Juli Fernàndez, alcalde entre 2015 i 2017, repetirà per tercer cop com a cap de llista d’ERC. I ara ja se sap que Farrés serà el cap de llista del PSC.

Sense confirmació oficial, es dona per fer que Esteban Gesa repetirà al PP i que Marisol Martínez encapçalarà de nou Guanyem. El regidor Adrián Hernández és el millor situat per liderar Ciutadans i l’actual alcalde, Maties Serracant, té molts números d’encapçalar la candidatura de la Crida. Finalment, els comuns han decidit ara el nom de la llista, En Comú Podem Sabadell, i després es farà el programa i la llista.

Foto portada: equip de Marta Farrés. Autor: PSC / cedida.

Comments are closed.