Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i la tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, i regidora de Consum, Marisol Martínez. Autor: J.d.A.

Martínez (Guanyem) surt en defensa de Fernàndez després de les crítiques d’UpC i la Crida

La portaveu municipal de Guanyem, Marisol Martínez, surt en defensa del tinent d’alcalde Juli Fernàndez (ERC), ara també delegat del govern català a Barcelona, després de les manifestacions d’UpC i la Crida contra la duplicitat de càrrecs del republicà. 

Primer la Crida i després Unitat pel Canvi han usat Twitter per fer públic el seu rebuig al fet que Juli Fernàndez sigui a la vegada tinent d’alcalde a Sabadell i delegat de la Generalitat a Barcelona.

De les quatre forces que governen Sabadell des de la tardor de 2015 faltava per escoltar l’opinió de Guanyem. La seva portaveu municipal, Marisol Martínez, tercera tinent d’alcalde, defensa a iSabadell el paper de Juli Fernàndez al govern municipal:

“Respecte absolut a les decisions dels companys del govern. Qui ha de prendre la decisió sobre si és compatible tenir dos càrrecs, és Juli [Fernàndez]. I ell ha demostrat total competència per poder-ho fer. Desitjo que li vagi molt bé tant per a Catalunya com per a Sabadell. Vull recordar que Juli en la seva etapa com alcalde moltíssims recursos cap a la ciutat, un fet que ha facilitat ser qui és. En aquesta nova etapa segur que servirà per la nostra ciutat. Ho ha demostrat i ho seguirà demostrant”.

Martínez fa referència al compromís de la Generalitat per soterrar, i pagar, les vies del tren a Gràcia i Can Feu, així com l’ampliació de les urgències de l’hospital Parc Taulí, el compromís per construir el CAP, l’escola Virolet i l’institut al barri de Can Llong.

Foto portada: Fernàndez i Martínez, en una roda de premsa. Autor: David B. 

Comments are closed.