L’Audiència ordena l’aixecament del secret de sumari de la peça de Montcada i Reixac

  • L’Audiència estima el recurs d’apel·lació en contra de la pròrroga del secret de sumari.

  • La resta de peces del cas Mercuri segueixen en secret de sumari.

La Secció Tercera de l’Audiència de Barcelona ha ordenat l’aixecament del secret de sumari de la peça del cas Mercuri on s’investiga la presumpta contractació ‘a dit’ de Carmina Llumà a l’ajuntament de Montcada i Reixac.

L’Audiència ha decidit l’aixecament a l’estimar el recurs d’apel·lació en contra de la pròrroga del secret de sumari presentat per la defensa de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos i d’altres imputats.

La part del cas Mercuri que ha estat aixecada, és la que es tramita en el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya on està imputat l’exsecretari d’organització del PSC i diputat del Parlament, Daniel Fernández, i on també ho estan l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el seu germà Francisco Bustos i l’alcaldessa de Montcada, Maria Elena Pérez.

La peça que s’ha aixecat el secret de sumari és la que fa referència a la presumpta contractació irregular de l’exalt càrrec del tripartit Carmina Llumà com a directora de l’àrea territorial de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

La resta de peces del cas Mercuri que es tramiten en el jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell no es veuen afectades per aquesta decisió de l’Audiència de Barcelona i segueixen en secret de sumari.

Foto portada: Bustos sortint de declarar en el TSJC, el passat mes de maig. Autor: David B.

One Comment