Els canvis al nomenclàtor, a la vigília de les eleccions municipals

Els canvis en el nomenclàtor es faran a la vigília de les eleccions municipals, segons el calendari fet públic aquest dilluns pel govern municipal. Així per la via ràpida entrarien en vigor el dimarts 7 de maig però si algú presenta al·legacions el canvi podria allargar-se fins el 20 de maig, només sis dies abans dels comicis. 

La Junta de Govern Local ha aprovat avui incorporar cinc noms al nomenclàtor de Sabadell: Patricio Peñalver, Cipriano Martos, Pi-pi, Clara Campoamor (que substituirà la plaça d’Antoni Llonch) i Dones del Tèxtil (que substituirà l’actual plaça de l’Alcalde Marcet).

Quin calendari hi ha ara abans que els acords s’aprovin del tot?

Segons el govern municipal, aquest dijous l’acord es publicarà al BOP (Butlletí Oficial de la Província), al tauler d’edictes municipals i a un diari imprès. A partir del 5 d’abril, hi haurà 20 dies hàbils per presentar al·legacions. Si ningú en presenta, els acords entraran en vigor el dia 7 de maig, després de l’aprovació definitiva. Però si hi ha al·legacions, la Junta de Govern Local les haurà d’acceptar, o desestimar, en les sessions del 13 de maig o del 20 de maig.

Foto portada: la plaça d’Antoni Llonch serà la plaça de Clara Campoamor en poques setmanes. Autor: M.Tornel. 

Comments are closed.