Foto portada: Bustos abraçant-se amb Lluis Miquel Pérez, durant la XX Assemblea de la FMC, l'any 2011. Foto: www.elsetmanari.cat.

Nova imputació per a Manuel Bustos

L’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, afegeix una nova imputació a la desena que acumula al cas Mercuri. La jutgessa d’instrucció del cas, Beatriz Faura, veu indicis de malversació de fons públics en la compra d’una setantena de rellotges a càrrec de l’àrea de formació de la Federació de Municipis de Catalunya.

Com ja va explicar iSabadell (més info: ‘Investiguen la compra de 70 rellotges a càrrec de la FMC‘), el fiscal anticorrupció de Catalunya, Fernando Bermejo, va sol·licitar la imputació de Bustos per comprar una setantena de rellotges Calvin Klein, d’uns 200 euros cadascun, a una joieria del portal de l’Àngel de Barcelona. Els rellotges van ser entregats en un acte públic als membres de la Federació de Municipis de Catalunya com a obsequi i reconeixement a la seva feina.

Però Bermejo veia indicis de malversació de fons públics ja que la despesa es va assentar dins la partida de formació de l’ens municipalista. Va demanar a la jutgessa instructora del cas, la titular del jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell, que imputés Bustos. Després d’analitzar tota la documentació, Beatriz Faura ho ha fet. També està involucrat Adolfo Moreno, mà dreta de Bustos a la FMC, i imputat per altres peces del cas Mercuri. Els dos hauran de tornar a declarar als jutjats de Sabadell.

Foto portada: Bustos abraçant-se amb Lluis Miquel Pérez, durant la XX Assemblea de la FMC, l’any 2011. Foto: www.elsetmanari.cat.

2 Comments