Partit Popular: la recollida d’escombraries és un “desastre”

El Partit Popular qualifica la recollida d’escombraries a la ciutat com un “desastre” i creu que “Sabadell ha de deixar de ser el femer del Vallès i Catalunya”. El portaveu popular, Esteban Gesa, manté que l’equip de govern s’ha de posar les piles.

Enèsima crítica del PP a l’estat de la neteja de carrers i places a Sabadell, que arrenquen des dels darrers anys de govern socialista i s’allarguen en l’any i mig de govern presidit per Juli Fernàndez. Malgrat tot, el portaveu popular Esteban Gesa creu que des de fa un parell d’anys la recollida d’escombraries és un “desastre”.

La brossa i la brutícia s’acumula pels carrers de la nostra ciutat; contenidors desbordats de brossa, deixalles acumulades als voltants de les papereres i contenidors que ha deixat la pitjor i la més pèssima imatge de la ciutat”, diu Gesa, qui qualifica Sabadell, no és el primer cop, com “el femer del Vallès”.

A més, creu que els problemes s’han agreujat enara més aquest Nadal, amb poca previsió per part del govern de la ciutat. “Com tots sabem el consum de les famílies augmenta molt considerablement i en conseqüència els residus que generem també es multipliquen”.

Brossa per la carretera de Barcelona. Autor: PP / cedida.
Brossa per la carretera de Barcelona. Autor: PP / cedida.

Gesa demana al regidor d’Espai Públic, el republicà Xavier Guerrero, que “es posi les piles” després d’augmentar un 5 per cent la taxa de residus als particulars i un 25 per cent als comerciants. Gesa demana que s’adequi el servei a les necessitats de la ciutadania.

Foto portada: el portaveu del PP, Esteban Gesa, en un ple recent. Autor: David B. 

Comments are closed.