Foto portada: Sánchez Camacho i Esteban Gesa, aquest dimarts a La Plana del Pintor. Autor: David B.

Plàcid acte del PP i Sánchez Camacho a la Plana del Pintor

Malgrat la nombrosa presència policial, alertats de possibles incidents com conseqüència dels fets de dilluns a Barcelona entre Esteban Gesa, portaveu del PP a Sabadell, i activistes de la PAH i contra l’estafa dels segells, l’acte central de campanya dels populars s’ha dut a terme sense problemes.

Es preveia un possible escarni de la PAH, com estan fent durant tota la campanya electoral demanant el vot a favor de la Iniciativa Legislativa Popular sobre habitatge i pobresa energètica. Però res més lluny de la realitat. Acte plàcid, amb molta presència policial però, del PP al nord de Sabadell.

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ha volgut mostrar el seu suport per segona vegada al candidat del PP a Sabadell, Esteban Gesa. Ho ha fet en un moment delicat, 24 hores després que Gesa es posés al mig del debat públic amb una presumpta agressió, que ell nega de totes totes, a un home que va interrompre el míting de Mariano Rajoy dilluns a Barcelona.

Sánchez Camacho amb un simpatitzant, a l'entrada. Autor: David B.
Sánchez Camacho amb un simpatitzant, a l’entrada. Autor: David B.

Gesa ha començat la seva intervenció lamentant els fets, mantenint que en cap moment va agredir ningú, sol·licitant en referència a les interrupcions als actes populars que “ja seria hora que el PP a Catalunya pugui fer un acte com qualsevol altra formació política, sense ser boicotejat” i tot i així demanant disculpes “si algú s’ha sentit ofès”. Tret el tema de sobre, Gesa s’ha centrat en les seves línies programàtiques per aquestes eleccions: la necessitat de mantenir més i millor l’espai públic, l’existència de barris de primera i segona a Sabadell, i la urgència de crear ocupació i riquesa a la ciutat, baixant impostos municipals tant com es pugui.

Per la seva part, Alícia Sánchez Camacho, que ha arribat gairebé 45 minuts tard a Sabadell, ha carregat contra el PSOE, que en la seva opinió ha oblidat el seu comproment obrer: “poc els preocupaven els obrers i els preocupaven altres coses”, en referència al cas Mercuri. Sánchez Camacho considera necessari un canvi a Sabadell i creu que Gesa el pot liderar. La diputada al Parlament ha centrat bona part de la seva intervenció en l’anomenat procés sobiranista, instant els ajuntaments a retirar les estelades de la seva façana, com els obliga la Junta Electoral.

L’acte s’ha dut a terme a la biblioteca del Nord, a la Plana del Pintor, davant un centenar de militants i simpatitzants populars.

Foto portada: Sánchez Camacho i Esteban Gesa, aquest dimarts a La Plana del Pintor. Autor: David B.

4 Comments