Felip VI torna a la sala de plens

Després de la ‘desaparició’ del retrat del rei Felip VI de la sala de plens el passat 22 de març, i també durant el ple extraordinari de l’endemà, la foto del monarca ha tornat al saló aquest dijous. 

La “desaparició” del retrat de Felip de Borbó, així s’hi va referir l’alcalde, va enutjar part de l’oposició municipal al ple de març, amb l’extrem del portaveu popular, Esteban Gesa, que es va fer imprimir un retrat del rei, va fer comprar un marc i el va plantar al seu costat durant tot el ple com a senyal de protesta. L’endemà, com el retrat seguia sense aparèixer, va fer el mateix.

El popular Gesa i el no adscrit Monge. Autor: David B.
El popular Gesa i el no adscrit Monge, al març. Autor: David B.

Durant el ple ordinari d’abril, el retrat, nou i una mica més gran, de Felip VI, ha tornat al racó on està ubicat durant aquest mandat. I és que a diferència del mandat anterior, quan presidida la sala conjuntament amb el president de la Generalitat, ara el monarca està ubicat a la part posterior de la sala.

Puigdemont segueix

Per cert, set mesos després de la seva destitució per l’aplicació de l’article 155, Carles Puigdemont segueix presidint la sala de plens de Sabadell.

Foto portada: retrat de Felip VI, a la sala de plens. Autor: David B.

Comments are closed.