L’entorn de Ciuró (Junts) entra al govern amb dos nous assessors

Dues persones de l’entorn més proper a Lourdes Ciuró s’incorporen al govern municipal. Fruit del pacte de pressupostos l’exregidor Toni Font i Oriol Vega entren al govern del PSC i Podem com assessors. Aquest divendres s’ha aprovat a través de la Relació de Llocs de Treball. L’oposició ha sabut de la incorporació de dos eventuals a la mateixa sessió. 

El govern té dos nous assessors. En aquest cas, de l’òrbita de Junts per Sabadell i com a conseqüència del pacte pressupostari entre el govern i Junts per Sabadell.

L’exregidor Toni Font s’incorpora com assessor per liderar l’Oficina Gran Via / Ripoll. Font va ser regidor de Convergència i Unió entre els anys 2007 i 2019, sempre de la mà de Carles Rossinyol. Durant el darrer mandat va estudiar un màster en Estudis Territorials i de la Població. Va dedicar el seu Treball de Final de Màster a la Gran Via de Sabadell proposant una renovació a fons de la principal via de la ciutat (més info: ‘Té solució la Gran Via?). La seva tesi es va incorporar al programa electoral de Junts per Sabadell, i de fet va ser-ne la principal aportació (més info: ‘Ciuró marca en la transformació de la Gran Via el seu principal objectiu‘). Ara com Ciuró ha donat suport al pressupost i té la concreció d’una Oficina del Ripoll i Gran Via Font entrarà al govern com a assessor, o eventual (abans més conegut com a càrrec de confiança). Ciuró ja ho va dir en una entrevista a aquest mitjà.

El pacte de pressupostos comporta un segon nou assessor al govern, també de l’òrbita dels postconvergents. Es tracta d’Oriol Vega, director de Fit Sport Consulting, amb experiència en la gestió d’instal·lacions esportives, i membre de la llista electoral de Carles Rossinyol l’any 2015 i de Lourdes Ciuró l’any 2019. Vega serà càrrec de confiança per la nova oficina de promoció exterior de la ciutat, la segona contrapartida política obtinguda per Junts per donar suport als comptes del 2020.

Ciuró fa públics els noms al ple

Ciuró ha fet públics els noms en el ple extraordinari d’aquest divendres, assegurant que són persones que coneixen tant el sector públic com el privat i que ajudaran a avançar la ciutat.

L’oposició ha sabut de la incorporació de dos nous assessors al propi ple, segons han dit tant ERC com la Crida i Ciutadans. “Ens han mentit. Fins ara només havien parlat d’un assessor”, diu Anna Lara (Crida). “És curiós: ja té més eventuals Junts per Sabadell al govern que no pas Podem, que no en té cap”, ha ironitzat Adrián Hernández, des de Ciutadans, parlant “d’oficina de col·locació”.

Aquests són els cinc assessors de govern i sis assessors dels grups municipals

Foto portada: Toni Font i Oriol Vega, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.