Andreu Lavina, Marta Marín, Miguel Lopera, Rosario Sánchez i Manuel Navas, aquesta tarda. Autor: M.C.Rocabert

Podemos presenta la comissió de transició

  • Neix amb l’objectiu de recuperar l’aparell polític de Podemos a Sabadell.

  • La gestora està formada per membres sabadellencs i de la direcció catalana del partit.

La formació lila ha donat a conèixer aquest divendres quins seran els objectius a complir i el full de ruta a seguir fins que es pugui elegir el Consell Ciutadà de Sabadell i el secretari general un cop s’hagin celebrat les eleccions estatals.

Moments complicats els que està vivint el partit polític després de que el passat dia 13 de juny el Comitè de Garanties Democràtiques de Podemos a Catalunya expulsés de la formació a sis militants de Sabadell per haver concorregut a les eleccions municipals dins d’Unitat pel Canvi.

Aquest divendres s’ha presentat la comissió de transició que estarà formada per: Antonio Oroque, Sergi Sánchez, Antonio Ontiveros, Juan Luna, Carlos Batiste, Jordi Mur, Mario Bueno, Marcos Costa, Sonia Martín, Vicente Gallardo, Marta Marín i Miguel Lopera, tots ells són membres sabadellencs i de la direcció catalana del partit. La comissió de transició està dividida en dos grups de treball: per una banda el grup d’extensió que estarà dedicat a reactivar Podemos a Sabadell, i per altra banda el grup d’organització que s’encarregarà de les eleccions autonòmiques i estatals així com també de les pròpies eleccions -Consell Ciutadà de Sabadell i secretaria general- del partit lila.

Miguel Lopera: “La comissió neix amb data de caducitat”

Segons ha dit el nou coordinador de Podemos a Sabadell, Miguel Lopera, “l’objectiu és la recuperació de l’aparell polític i reactivar i afiançar Podemos a Sabadell i la preparació de les eleccions”. Segons el coordinador la previsió és que “aquesta comissió es disolgui un cop s’hagin celebrat les eleccions estatals per així poder elegir el Consell Ciutadà de Sabadell així com també el secretari general”. 

Manuel Navas: ” Estem davant d’una situació extraordinària”

El membre de la comissió de garantia de Podemos a Catalunya, Manuel Navas, ha estat contundent a l’hora de dirigir-se als militants -pendents de la resolució de Madrid- que “havien de tornar les contrasenyes i les bases de dades del partit, cosa que no han fet,  així com també els membres del Consell Ciutadà de Sabadell havien de renunciar dels seus càrrecs”.

Consumat el “cop d’Estat”

Fa només un dia l’equip de Ramon Vidal i la resta de militants expulsats va acusar la nova comissió de transició de fer un “cop d’Estat” contra ells. No reconeixen el canvi ja que el Consell de Garanties estatals encara no s’ha manifestat, i aquest és un pas imprescindible. Per a Ramon Vidal i el seu equip, la comissió de transició o gestora està vulnerant els estatus de la formació lila i han fet tota una “caça de bruixes” contra ells (més info: ‘Golpe de estado, “caza de brujas” y “operación de acoso y derribo” en Podemos).

Foto portada: Andreu Lavina, Marta Marín, Miguel Lopera, Rosario Sánchez i Manuel Navas, aquesta tarda. Autor: M.C.Rocabert

No Comments