Foto portada: nova executiva del PSC a Sabadell. Autor: @polgibert via Twitter.

El diputat Pol Gibert, primer secretari del PSC amb el 97 per cent dels vots

Sense sorpreses. El diputat sabadellenc del PSC Pol Gibert ha estat escollit aquest dimecres nou primer secretari del PSC a la ciutat. Així els socialistes donen carpetada a la comissió gestora que ha coordinat el partit des del Nadal de 2015. Ara posen el focus en les municipals de 2019.

No sense dificultats, el temps de la gestora socialista ha acabat. El PSC sosté que ha complert el seu paper. Després del Congrés nacional del PSC, la reelecció de Miquel Iceta com a primer secretari, la divisió del grup municipal amb la marxa de Lluis Monge, Carles Bosch i un grup de militants crítics amb la gestora del partit i una nova executiva comarcal, el PSC va decidir passar pàgina. Ja sense oposició interna al sector comandat per Gibert, proper a l’exregidora Marta Farrés.

Aquest dimarts, i segons fonts del partit, el 97 per cent dels assistents a l’assemblea celebrada a la seu del carrer Latorre han validat la candidatura de Gibert. Entre els noms coneguts de la seva executiva, hi ha la regidora Anna Carrasco, l’exdiputat Juanma Jaime, molt crític amb el bustisme, el director d’institut Manuel Robles, o Josep Farrés, encarregat de l’àrea de salut.

El partit afronta ara el camí fins les eleccions municipals de 2019, quan aspiren a guanyar a Sabadell i recuperar l’alcaldia. El PSC guanya les municipals a Sabadell des de l’any 1999, amb Manuel Bustos. L’any 2015 també ho va fer Josep Ayuso, però va baixar de 13 regidors a cinc, i va ser expulsat del govern. Gibert ja ha fet públic que no té previst ser l’alcaldable l’any 2019.

Foto portada: nova executiva del PSC a Sabadell. Autor: @polgibert via Twitter.

One Comment