Pol Gibert, reelegit com a primer secretari del PSC

El primer tinent d’alcaldessa i diputat al Parlament de Catalunya Pol Gibert seguirà com a primer secretari de l’agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sabadell. Gibert ha estat reelegit aquest dijous amb el 93 per cent de vots favorables de la militància. L’assemblea s’ha celebrat de forma telemàtica. 

Entre les incorporacions a l’equip de Pol Gibert, destaca l’exregidora Anna Carrasco, qui serà la secretària d’Organització del PSC a la ciutat. Un càrrec amb una certa importància, que s’assimila a ser la número 2 a nivell orgànic. Carrasco va deixar la seva acta de regidora la tardor del 2018, al ser investigada en una peça separada del cas Mercuri i per no perjudicar les expectatives electorals del seu partit a la ciutat. Ara mateix és assessora del PSC a la Diputació de Barcelona. Els regidors Eloi Cortés, Sònia Sada i Mar Molina seran responsables d’Idees i Prorames, Formació i Acció Territorial.

Qui és Pol Gibert?

Gibert és primer secretari des de l’any 2017, quan va ser escollit després d’una crisi interna al partit provocada pel cas Mercuri i la desfeta a les eleccions municipals de 2015. És diputat al Parlament des del 2015 i regidor des de l’any 2019. Ara per ara, és la mà dreta de Marta Farrés a l’Ajuntament, sent-ne el primer tinent d’alcaldessa i de forma oficiosa el portaveu de l’executiu. Gibert també ha estat primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya.

Més informació. 

20 coses que no sabies de Pol Gibert (PSC)

Foto portada: Gibert el passat mes de juliol, en l’únic ple presencial des de l’inici de la pandèmia. Autor: David B. 

 

Comments are closed.