'Free Forcadell' pidió la liberación de la sabadellense en septiembre. Autor: David B:

Posen en marxa la campanya #FreeForcadell

Un grup d’amics i companys de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell han posat en marxa la campanya #FreeForcadell per reclamar la seva llibertat. Arrencarà dissabte al vespre a la plaça Doctor Robert de Sabadell. 

El primer acte serà el proper dissabte, 21 de juliol, a la partir de les set del vespre a la plaça del doctor Robert. La campanya tindrà concerts, activitats i algunes sorpreses i s’anirà desgranant el programa de forma paulatina.

L’esdeveniment comptarà amb les actuacions de diversos artistes i els parlaments de representants polítics en actiu i de l’època de Forcadell com a presidenta. Sílvia Bel, Gossos, Titot, Maria del Mar Bonet, Borja Penalba, Mascarats i Roc Casagran són els principals reclams musicals d’un acte que començarà a les 19:00 hores, i on també intervindran el president del Parlament, Roger Torrent; els companys de Mesa de Forcadell a l’anterior legislatura Lluís M. Corominas i Anna Simó; i els exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin; així com també l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i diversos regidors. També faran parlaments representants d’Òmnium Cultural, l’ANC i l’ACDC. Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, i la periodista Sarai Sarroca.




Forcadell està en presó preventiva des del passat 23 de març, per ordre del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Fa un parell de setmanes se la va traslladar a la presó del Puig de les Basses, a Figueres. La sabadellenca ha demanat ara el trasllat al centre penitenciari del Mas d’Enric, al Catllar (Tarragonés) per ser més a prop de la seva família. La seva mare viu a les Terres de l’Ebre.

Foto portada: un adhesiu sobre Forcadell. Autor: David B. 

Comments are closed.