Foto portada: la façana de l'Ajuntament, aquest migdia. Autor: David B.

El PP apel·la l’alcaldessa accidental per retirar els símbols partidistes de l’espai públic

Esteban Gesa, portaveu del grup popular, reclama el compliment de la sentència del TSJC i considera que és una oportunitat per l’alcaldessa accidental, Marisol Martínez, per respectar el principi de neutralitat política.    

El portaveu del grup municipal del PP, Esteban Gesa, exigeix retirar la pancarta que penja de la façana de l’Ajuntament amb el lema Llibertat presos polítics i esborrar les estelades que s’han pintat a diversos passos de vianants de la ciutat. Aquesta petició es fa extensible als “llaços i pancartes amb missatges polítics, així com els cartells que tapen la senyalització dels nombres dels carrers i estelades que s’exhibeixen en edificis públics”.

La formació conservada reclama el compliment de la recent sentència del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña (TSJC), “que obliga a retirar la simbología independentista del espacio público”. Gesa ha afegit que l’esmentada resolució judicial “determina que no es pot privatitzar l’espai públic en favor dels independentistes, que és de tots, també dels catalans que ens sentim espanyols”.

Segons el portaveu del PP “és una oportunitat excepcional per a què l’alcaldessa accidental, Marisol Martínez, faci respectar el principi de neutralitat política d’una institució pública com és l’Ajuntament”. A més, ha indicat “que és el govern de la ciutat qui ha de restaurar la normalitat política i evitar així que siguin els ciudatans els que, como és habitual últimament, tinguin que fer complir la legalitat”. D’aquesta manera, el PP de Sabadell se suma a la petició que va fer ahir, dimarts, el grup municipal de Ciutadans.

Foto portada: la façana de l’Ajuntament amb la pancarta de llibertat presos polítics. Autor: David B.

Comments are closed.