Proposen millores per reduir la velocitat i l’accidentalitat a Can Llong

Ciutadans ha demanat al govern municipal un estudi de mobilitat per al barri de Can Llong, on habitualment es produeixen embussos amb l’epicentre a la Plaça Còrdova, on conflueixen la Ronda d’Europa i l’avinguda d’Estrasburg.

El portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha explicat que “en els últims mesos, s’han agreujat els problemes d’aparcament i de velocitat en passar l’Avinguda Estrasburg a dos carrils per sentit íntegrament i s’ha observat com no es respecten els passos de vianants on finalitza aquesta avinguda per a enllaçar amb la Ronda Oest”. La formació taronja creu necessari posar bandes rugoses en aquest tram per a evitar accidents mentre es realitza l’estudi de mobilitat.

Rates al Parc d’Odessa

Ciutadans ha denunciat també que al parc d’Odessa hi ha una gran quantitat de rates i han demanat “una actuació d’urgència de l’empresa de control de plagues”. D’altra banda han subratllat les diverses mancances del barri de Can Llong “per la irresponsabilitat de la Generalitat de Catalunya i també de l’Ajuntament de Sabadell, que té desatès al barri en moltes de les seves competències”.

Foto portada: la plaça Còrdova, al barri de Can Llong. Autor: Google Street View.

Comments are closed.