Foto portada: els quatre vehicles de la Policia Municipal, a Can Marcet. Autor: @policiaSabadell via Twitter.

El PSC vol que la Policia Municipal deixi Can Marcet per una nova seu

El Partit dels Socialistes de Catalunya vol portar la comissaria de la Policia Municipal de Can Marcet, al barri de Gràcia, a la zona nord de Sabadell. Els socialistes creuen que Can Marcet ha quedat obsolet i que amb una nova seu hi hauria més espai i seria una prefectura més avançada. 

Els socialistes creuen que la comissaria actual és “petita, obsoleta” i que ha quedat “desfasada” així que volen canvis. L’actual seu “ha arribat al límit”, diu el diputat i primer secretari del PSC a Sabadell Pol Gibert. Creuen que cal traslladar la seu central a la zona nord de Sabadell, més gran, amb accés a les principals connexions i en un sector amb molta població. Portaran la proposta al seu programa electoral del 2019 i ja han recollit idees en aquest sentit amb veïns de la zona nord i també amb representants del cos policial.

Més personal

D’altra banda, sostenen que calen 80 agents per arribar als 300 efectius necessaris per tirar endavant el model de proximitat implantat a la Policia Municipal, sumant-se a les tesis del Sindicat Professional de Policies Municipals de Catalunya, el SPPM-Cat.

El PSC i la Policia Municipal

De fet, no és el primer cop que els socialistes demanen canvis de seu a la Policia Municipal. Durant els seus governs, es va obrir una oficina d’atenció de la Policia Municipal al barri de la Plana del Pintor, al costat de la biblioteca del nord. No va acabar de reeixir.

Al programa electoral del 2015, el llavors candidat Josep Ayuso va proposar posar en marxa una oficina mòbil (més info: ‘Ayuso vol una oficina mòbil‘).

Foto portada: Can Marcet, seu de la Policia Municipal. 
 

Comments are closed.