Foto portada: la placa via @CDRSabadell.

PSC, Cs i PP exigeixen retirar les plaques de ‘Municipi de la República Catalana’

L’acció del CDR de Sabadell aquesta nit ha indignat els partits constitucionalistes, que exigeixen al consistori retirar la placa que s’ha col·locat sota el nom de Sabadell i que diu ‘Municipi de la República Catalana’. 

Sabadell “és de tots i totes, no només dels independentistes”, diu el primer secretari del PSC, Pol Gibert. El diputat assegura que han entrat una instància al consistori demanant que retirin les plaques que el CDR ha instal·lat. Segons el PSC, hi ha mitja dotzena. A més, recorden que modificar les senyals de trànsit no està permès, però a més que Sabadell no disposa de majoria independentista, com es veu amb els resultats de les eleccions autonòmiques del 21 de desembre. “Demanem a l’Ajuntament que
actuï i treballi fent més gestos per a la cohesió i respectant el que pensa tothom”, ha conclòs Gibert.



El portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández, assegura que “la majoria de sabadellencs no se senten representats” per aquests missatges i recorda que modificar la senyalització viària és il·legal.

Per la seva part, el portaveu municipal del PP, Esteban Gesa, exigeix al govern municipal que tregui les plaques i investigui qui hi ha al darrere d’una acció que ha reivindicat el propi Comitè de Defensa de la República (CDR). Si no ho fa, obre la porta a que siguin els propis veïns qui ho facin: “ja està bé d’actuar d’esquenes a la llei”, finalitza Gesa.

Foto portada: la placa via @CDRSabadell.

Comments are closed.