Foto portada: l'exregidora Marta Farrés i el primer secretari del PSC, Pol Gibert. Autor: PSC.

El PSC demana més atenció pel polígon de Can Roqueta

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) urgeix el govern municipal a actuar al polígon industrial de Can Roqueta per fer front a la “deixadesa” en que es troba. Els socialistes assegura que és fàcil trobar-hi deixalles, brutícia, males herbes i poca il·luminació.

El polígon industrial de Can Roqueta té 72 hectàrees, gairebé 250 empreses i més de 4.000 treballadors. Però no és estrany trobar-hi zones poc mantingudes i en mal estat: mobles a la via pública, males herbes i carrers mal il·luminats. A més, la Fundació Privada Atendis hi té ubicada una residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual:

“Hem detectat la dificultat que pateixen alguns usuaris i els seus familiars per passejar amb comodidad pel sector i sense risc de caure”, diu el primer secretari socialista, Pol Gibert. “L’estat d’higiene i cert abandonament pot ser preocupant a mig termini”, segueix el també diputat al Parlament.

Els socialistes creuen que Can Roqueta mereix una atenció paulatina per solucionar l’estat del polígon industrial, per millorar els accessos i ser més atractius a “futures empreses” que s’hi vulguin instal·lar.

Foto portada: l’exregidora Marta Farrés i el primer secretari del PSC, Pol Gibert. Autor: PSC. 

Comments are closed.