Puigdemont avala Ciuró des de Berlín

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha trobat amb la candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, des de Berlín, on resideix a l’espera de si els tribunals alemanys l’extraditen a Espanya. 

La visita es va produir el passat divendres 22 de juny, quan Ciuró va anar i venir el mateix dia des de Barcelona fins la capital alemanya. Però la trobada s’ha fet pública aquest dilluns amb una piulada des del compte de Twitter de Ciuró, que apareix en un vídeo amb el diputat de Junts per Catalunya.

L’exalcalde de Girona titlla “d’importantíssima” la ciutat de Sabadell. Durant el vídeo acompanya Ciuró mentre la diputada al Congrés explica que “ara Sabadell necessita una mirada plural, una mirada integradora, militar en el sabadellenquisme. Un projecte que volem fer amb tothom i escoltant molta i molta gent, contrastar idees i escoltant les crítiques i bastint un projecte transversal per fer-ho seriosament”.




“Fer amb Sabadell allò que volem fer amb el país, de baix cap a dalt”, intervé Puigdemont. “Tinc la sort de conèixer la Lourdes i us en puc parlar molt bé”, rebla Puigdemont, qui espera una “gran resultat” en les municipals del maig vinent.

Foto portada: Lourdes Ciuró i Carles Puigdemont, a Berlín.

Comments are closed.