Què hi ha previst a Sabadell quan surti la sentència del judici al procés?

La sentència pel judici al procés que s’ha celebrat al Tribunal Suprem està a punt d’arribar. Les entitats independentistes es preparen per reaccionar al que no se sap com serà però s’estima dura condemna. Així la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Sabadell per la Independència, demana als sabadellencs mobilització immediata. Els actes es planifiquen també a nivell de país, ja sigui a través de l’ANC, Òmnium, els CDR i el nou Tsunami Democràtic. 

En un comunicat, Sabadell per la Independència assegura que “ha arribat l’hora” de les accions en resposta de la sentència i demana participació immediata de la ciutadania. Així volen que “tan bon punt surti” els sabadellencs baixin al carrer a protestar si són a casa o a la feina, aturin el vehicle fent sonar el clàxon si els agafa al cotxe, i protestin si són al carrer. El mateix dia que surti la sentència s’ha convocat una concentració a les 20 hores a la plaça Sant Roc.

No obstant, hi haurà convocatòries d’urgència i per això es demana seguir els canals de Telegram, xarxa social que ha tingut un fort increment d’usuaris aquests dies a Catalunya. Tsunami Democràtic demana als qui es mobilitzin que portin una ràdio, calçat còmode, menjar i aigua per passar el dia fora de casa avisant que “si vius fora de Barcelona, estigues preparat per agafar el cotxe o el transport públic. T’hauràs de moure de pressa”.




D’altra banda, les entitats independentistes posaran en marxa les anomenades marxes de la llibertat de forma automàtica. Un dels punts calents serà la C-58 al seu pas per Sant Quirze, on confluiran dues de les columnes dos dies després de la sentència. Seran la que surt des de Berga i la que surt des de Vic. Està previst acampar durant la nit, amb sopar. La columna de Vic passarà per Sabadell, entrant per la carretera de Santa Perpètua.

Foto portada: concentració a la plaça Sant Roc quan va començar el judici al procés al Tribunal Suprem. Autor: David B. 

Comments are closed.