Reaccions a la polèmica del paquet de la Cavalcada

Sabadell viu una nova, l’enèsima, polèmica al voltant de la situació política de Catalunya. Com s’està repetint al llarg d’aquest mandat, l’actualitat general se sobreposa a la local. L’últim exemple: la polèmica sobre els cartells de les capses de la cavalcada que posen Llibertat i Oriol. El PSC ha demanat que siguin retirats.

Els socialistes consideren que el govern municipal ha polititzat la cavalcada amb un paquet amb la inscripció de dos noms fent el següent missatge: ‘Llibertat Oriol’. L’any passat ja va sortir al carrer com també algun missatge per als Jordi’s amb llaços gros. Llavors no va haver-hi una gran polèmica, però ara el PSC s’ha avançat a la cavalcada per demanar que la inscripció no surti al carrer (més info: ‘El PSC acusa el govern de polititzar la cavalcada‘). La polèmica ha tingut les seves rèpliques a Twitter.

Fernàndez (ERC): “miserable és poc”

Així el portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, l’exalcalde Juli Fernàndez, ha explotat contra els socialistes a la xarxa social de l’ocellet:

Les paraules de Fernàndez a Twitter han tingut resposta de Marta Farrés, alcaldable socialista el proper 26 de maig.

Cs i PP acusen també el govern de polititzar la Cavalcada

Des del perfil del partit a la ciutat, Ciutadans ha demanat deixar de banda els missatges polítics en la cavalcada.

Per la seva banda, el portaveu municipal del Partit Popular, Esteban Gesa, ha demanat “carbó” per al govern després de la darrera polèmica.

Foto portada: els paquets de la discòrdia, el passat dijous a Fira Sabadell. Autor: J.d.A.

Comments are closed.