Foto portada: Pol Gibert i Adrián Hernández, en una imatge d'arxiu.

El PSC obre els braços als ‘comuns’; Cs els anima a deixar el govern

  • El PSC dóna per liquidat el mandat i obre els braços a la coalició dels ‘comuns’.
  • Cs anima a UpC a sortir del govern si tenen “tantes discrepàncies”.

Reaccions a l’oposició també a la renúncia de Joan Berlanga a ser portaveu del govern, una funció voluntària i que no ha tingut cap transcendència a la vida política de Sabadell quan s’ha utilitzat, al bustisme o amb l’actual govern. El PSC dóna per liquidat el mandat i anima els ‘comuns’ a mirar més enllà; Ciutadans demana a la coalició d’esquerres a sortir del govern si hi ha “tantes discrepàncies” tot recordant que han estat la “crossa” del separatisme.

El primer secretari del PSC, Pol Gibert, i home fort del partit a la ciutat s’ha mostrat comprensiu amb la decisió d’Unitat pel Canvi a través de Twitter.

Gibert dóna el mandat municipal per liquidat i demana a Unitat pel Canvi, que es presentarà com la candidatura dels comuns al 2019, a “pensar en el futur de la ciutat”. El PSC veu en la coalició d’esquerres un aliat potencial per assaltar l’alcaldia.

Cs: UpC ha estat la “crossa” de l’independentisme

Per la seva part, Ciutadans sosté que la renúncia a ser portaveu és una mostra “d’electoralisme” i hipocresia per part de Berlanga, a qui acusen de ser la “crossa del separatisme”, tot recordant que ell era el responsable d’Educació quan l’Ajuntament va cedir locals per organitzar el referèndum unilateral del passat 1 d’octubre.

“Hauria de ser coherent i, si existeixen tantes discrepàncies amb la resta de socis, hauria de sortir del govern immediatament”, diu Hernández.

En realitat, el regidor de Cs creu que s’està primant l’interès electoral i polític als generals de la ciutat. A més, amb aquestes discrepàncies internes, no es fa més que “agreujar” el “desgovern” de la ciutat.

Foto portada: a l’esquerra, Pol Gibert (PSC), a la dreta, Adrián Hernández (Cs).

Comments are closed.