Plaça Forcadell

Recorden els tres mesos de presó de Carme Forcadell dedicant-li una plaça

La cèntrica plaça de les Marquilles de Sabadell, entre la plaça del Gas i la plaça del Mercat, és simbòlicament la nova plaça de Carme Forcadell. Així s’ha recordat aquest dissabte l’expresidenta del Parlament de Catalunya, justament el dia que va tres mesos va entrar a la presó. 

Forcadell, com alguns exconsellers del govern de Carles Puigdemont, van ingressar a presó el 23 de març de 2018. Justament aquest dissabte es compleixen tres mesos. Les entitats independentistes han recordat la data aquest migdia amb un acte al Racó del Campanar. Amb Forcadell van entrar els exconsellers Jordi Turull, Raul Romeva, Dolors Bassa i Josep Rull.

A banda de l’acte, aquest dissabte l’han volgut recordar amb una adhesiu sobre la plaça de la plaça de les Marquilles, ara rebatejada com a plaça de Carme Forcadell. Canviar el nom dels carrers de forma simbòlica s’està convertint en una constant darrerament: així la plaça de Joan Oliu va ser durant uns dies la plaça de l’1 d’octubre, el carrer de les Tres Creus va ser el carrer dels presos polítics o ara la plaça de les Marquilles és la plaça de Carme Forcadell.

Foto portada: la plaça amb l’adhesiu. Autor: @SBDxI via Twitter. 

Comments are closed.