Rossinyol CDC

Rossinyol (CiU): “La dimissió de Bustos és el final d’una de les etapes més fosques de Sabadell”

El portaveu de Convergència i Unió a Sabadell, Carles Rossinyol, ha valorat l’anunci de dimissió de l’exalcalde Manuel Bustos assegurant “és el final d’una de les etapes més fosques de la història de Sabadell”.

El cap de llista de CiU es mostra “satisfet” per la dimissió de Manuel Bustos. Creu que Bustos ha dimitit per la “pressió desencadenada de la investigació de tots els assumptes del cas Mercuri”.

Cal tenir present, que el senyor Bustos, durant aquest temps, ha continuat incidint en la política municipal, fins al punt de forçar unes eleccions primàries del PSC i apostar clarament per un dels candidats, que finalment va guanyar i s’ha convertit en el candidat a l’alcaldia de Sabadell pel PSC” assegura Rossinyol.

El cap de l’oposició demana a Josep Ayuso que es pronunciï en contra de la forma de fer política que ha caracteritzat Bustos, a qui Ayuso sempre ha defensat. Ayuso defineix Bustos com el seu mestre polític. 

Repeteix que cal auditar l’Ajuntament

Rossinyol manté que l’ajuntament de Sabadell ha de ser auditat. Cal “començar a treballar obrint portes i finestres de l’Ajuntament per tancar aquesta etapa i començar una altra de nova”. Finalment, el convergent espera que a partir d’ara Sabadell pugui treballar per “recuperar el prestigi que ha perdut durant aquesta lamentable etapa”.

Foto portada: Rossinyol, en una imatge d’arxiu.

7 Comments