CiU. Autor: David B.

Rossinyol respon Serracant: “el govern no té projecte, ni ara ni pel futur”

Balanç de l’actualitat municipal per part del grup municipal de Convergència i Unió. I totalment oposat a la versió presentada dimecres per l’alcalde, Maties Serracant. Si Serracant creu que el govern ha intensificat l’acció en el darrer any, Rossinyol manté que el govern dóna voltes als mateixos temes: “patim la baldufa del govern”.

Segons el portaveu municipal de CiU i ara per ara cap de l’oposició, a Sabadell fa anys que hi ha els mateixos temes enquistats i l’actual govern no ha trobat cap sortida per a ells. En té una llarga llista: el castell de Can Feu no s’ha recuperat, la cessió de Cal Balsach s’ha enverinat, el projecte del Passeig de la plaça Major continua a l’espera, l’entrada sud a la ciutat des de la C-58 (la de l’Aerport) és “vergonyosa”, la caserna de la Guàrdia Civil no s’ha recuperat i “la tenim mig ocupada”, no hi ha novetats sobre el Museu Tèxtil, “el Centre i els barris cada cop estan més bruts i pitjor”, les discoteques no han marxat de la Zona Hermètica i ara hi ha de nou queixes, l’antic edifici de Correus a la Via Massagué segueix tancat i sense ús, no s’ha solucionat la manca d’aparcament i el Parc Agrari segueix sent “insostenible”.

A més, Rossinyol creu que s’han agreujat problemes, com la mobilitat: “la gestió de Serracant com a regidor va ser desastrosa”, segueix, acusant l’executiu de crear més problemes a la Rambla d’Ibèria, la Ronda Ponent, el sector Centre-Creueta o el barri de Gràcia. A més, “parlen de la ciutat per a tothom però obliden aquells que estan obligats a moure’s en transport privat, a qui han convertit en pàries”.

Esmena a la totalitat

Segueixen les crítiques: “aproven un Pla Director de l’Aigua i no se sap com es pagarà la renovació de les canonades, no tenim Pla de Museus, no tenim Pla Director de la Policia Municipal, acusen l’empresa de neteja viària de sobrecostos milionaris i “després ja no se sap res més”, la municipalització de serveis públics ha quedat “esmorteïda” i la despesa d’estructura política en canvi és “igual o gairebé igual” que la dels governs socialistes. “S’omplen la boca parlant de participació i ni han convocat el màxim òrgan participatiu, el Consell de Ciutat, o altres òrgans com el Consell Municipal d’Esports”.

En opinió de Rossinyol, al govern actual s’ajunten la “incompetència” i la “manca de cohesió interna”. Tot plegat fa, al seu parer, un executiu “sense projecte, ni per ara ni pel futur”. En resum, Serracant i Rossinyol, com la nit i el dia, o l’aigua i l’oli (més info: ‘Serracant: el govern posa les bases de Sabadell per a un decenni‘).

Foto portada: els regidors Beltran, Rossinyol, Font i Renom. Autor: David B.