Foto portada: marxa de torxes el 10 de setembre de 2013. Autor: David B.

Sabadell per la Independència tancarà la campanya del 27S amb ‘La Vigília’

  • La secció local de l’ANC celebrarà divendres l’acte suspès el 10 de setembre per risc de pluja.

  • Mantenen que “el 27S marcarà un abans i un després a les nostres vides individuals i col·lectives”.

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, Sabadell per la Independència (SBDxI), celebrarà el proper divendres ‘La Vigília’, l’acte que no es va poder dur a terme el 10 de setembre per risc de pluja. La celebració coincidirà amb el punt i final de la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27S.

L’esquema de l’acte és molt similar, si no calcat, al que s’havia de fer el 10 de setembre i es va cancel·lar per risc de pluja. Així es farà una cercavila entre diverses places del Centre de Sabadell, donant inici a la plaça del Mercat i acabant al Passeig de la plaça Major. El seguici comptarà amb la participació de les Bruixes del Nord, els Diables de la Creu Alta, el Ball de Diables de Sabadell i l’espectacle de carrer itinerant a càrrec del General Bum-Bum.

Des de les 19 hores fins les 20.30 hores es vendran torxes (a tres euros cadascuna) a la plaça del Mercat, la plaça del Pi-Pi, la plaça de l’Àngel, i en dos punts del Passeig. A les 20.30 hores, ja de nit, es prepararà el camí de torxes amb l’espectacle del general Bum-Bum i a les 21 hores arrencarà la comitiva en l’anomenada Festa de la llum. Finalment, a les 21.30 hores hi haurà una lectura de textos i es cantarà l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors.

Sabadell per la Independència manté que les eleccions del 27 de setembre seran un abans i un després a nivell individual i col·lectiu. “Després de 300 anys tornarem a ser independents”, mantenen en un comunicat. L’entitat sobiranista demana a la ciutadania votar opcions clarament independentistes, en definitiva, Junts pel Sí o la CUP.

Foto portada: marxa de torxes el 10 de setembre de 2013. Autor: David B. 

4 Comments