Sabadell rep el distintiu ‘Soc Smart’

L’ajuntament de Sabadell ha rebut de la Generaltiat el distintiu Soc Smart per la seva aposta per la tecnologia. Ho han rebut, a la mateixa vegada, 11 ajuntaments més en el marc del saló Smart City Expo World Congress.

Es tracta dels primers municipis reconeguts amb aquest segell. Ho són a través del marc de l’Smart City Expo World Congress que se celebra aquests dies a Barcelona. El segell acredita el consistori com un municipi que aposta per la “innovació tecnològica com a eina per millorar la qualitat de vida” de la ciutadania.

En nom de l’Ajuntament, ha rebut el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial i Desenvolupament Urbà, Jesús Rodríguez, de mans del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. Amb Sabadell, han rebut el guardó els consistoris d’Esplugues de Llobregat, Igualada, Lloret de Mar, Manresa, Mollerussa, Salou, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa i Viladecans.

Què són aquests guardons?

Amb el segell Soc Smart el Govern vol reconèixer aquells municipis intel·ligents que han fet una aposta per la tecnologia per millorar les seves ciutats. Premia l’esforç i el compromís dels ajuntaments que apliquen solucions tecnològiques innovadores per esdevenir municipis intel·ligents.

Foto portada: el conseller Puigneró entregant els guardons. Autor: @Aj_sabadell via Twitter.

Comments are closed.