Foto portada: Forcadell, García, Vílchez i Gibert, votant aquest matí.

Sabadell tindrà de nou quatre diputats al Parlament

Carme Forcadell. Joan García. Pol Gibert. Laura Vílchez. Sabadell tindrà de nou quatre residents a la ciutat com a diputats al Parlament. Ja ho van ser des de l’any 2015 i ara repetiran. Si afegeix el sabadellenc Xavier Domènech, malgrat que fa dues dècades que ja no resideix a la capital vallesana.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, regidora a la ciutat entre 2003 i 2007, tornarà a ser diputada a la cambra catalana, que ha dirigit fins la declaració d’independència del passat 27 d’octubre. Forcadell és la número 4 de les llistes d’ERC per Barcelona. Ha votat a mig matí a l’escola Nostra Llar.

Repetirà també Joan García, regidor a Sabadell, tot i de forma fugaç entre 2015 i 2016. García és el número 7 de la llista per Barcelona per Ciutadans. Ha votat al matí a l’IES Pau Vila. Dins la formació taronja, també repeteix Laura Vílchez, de nou diputada al Parlament. Vílchez ha votat a primera hora a l’Estruch.


El quart representant sabadellenc al Palau de la Ciutadella serà Pol Gibert, primer secretari del PSC a la ciutat i líder de la Joventut Socialista de Catalunya. Gibert ha votat aquest matí al Joanot Alisanda.

Domènech, també diputat

El sabadellenc Xavier Domènech, cap de llista de Catalunya en Comú Podem també ha entrat al Parlament. Des de les eleccions del 20 de desembre de 2015 és diputat al Congrés, cambra que haurà de deixar. Domènech és nascut i va créixer a Sabadell, però tot i que hi també vincles, viu a Barcelona des de fa més de dues dècades.

Foto portada: Forcadell, García, Vílchez i Gibert, votant aquest matí.