Foto portada: visita de la panificadora Valero, aquest dijous. Autor: David B.

Sánchez-Camacho (PP): “Votar Ciutadans és votar socialista”

Aquest dijous, la presidenta del Partit Popular de Catalunya i candidata número tres al Congrés dels Diputats per les eleccions del 26 de juny, Alícia Sánchez-Camacho, ha visitat la Panificadora Valero Forn de Pa juntament amb els membres del partit a Sabadell.

En la seva visita a la ciutat, Sánchez-Camacho ha demanat el vot als veïns de Sabadell, “que sempre ha estat molt proper a les esquerres”. “Volem fer una apel·lació als votants socialistes moderats perquè pensin molt bé la utilitat del seu vot. La utilitat del vot és en aquests moments és cap al Partit Popular, que és la força que ha fet més reformes, que ha creat més llocs de treball i ocupació”, ha manifestat la presidenta del PP català.

Sánchez-Camacho ha fet una crida “al vot prestat, el vot del Partit Popular que va anar a altres formacions polítiques, en aquest cas a Ciutadans, és un vot al Partit Socialista”.

Votar Ciutadans és en aquest moment votar socialista, es va veure al debat com l’acord amb el senyor Sánchez i el senyor Rivera es manté. El que vol dir és que qui voti Ciutadans a les properes eleccions del 26J el que estarà fent serà votar la investidura del senyor Sánchez i tornar a posar el govern en una situació d’inestabilitat permanent”.

D’altra banda, Camacho ha demanat a Albert Rivera a que “es comprometi públicament a que donarà suport a la llista més votada el proper 26 de juny. Si no és així i te una carta oculta, tornarà a posar al govern espanyol en ‘jaque’ seguint donant suport al senyor Sánchez. Els votants del senyor Rivera el que faran és apostar per unes terceres eleccions i tornar a donar suport a un perdedor”, ha sentenciat.

Durant la visita a les instal·lacions del forn sabadellenc, la presidenta del PP a Catalunya, ha explicat als empresaris quines son “les ajudes, les bonificacions fiscals i les ajudes laborals que en la nova etapa de reformes volem fer si consolidem el govern i podem tornar a governar“, ha conclòs.

Foto portada: visita de la panificadora Valero, aquest dijous. Autor: David B.

Comments are closed.