Serracant, durant l'entrevista. Autor: David B.

Serracant, citat a declarar aquest dimecres, confirma que no hi anirà

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha estat citat aquest dimecres per declarar com a investigat per desobediència i/o prevariació pel suport al referèndum de l’1 d’octubre. Serracant confirma que no té previst anar a declarar, i compareixerà de forma pública a les 10 del matí a l’Ajuntament.

Serracant interpreta l’actuació de la fiscalia com una “vulneració de l’autonomia local” i manté ferma la decisió de no anar a declarar: “no aniré a declarar per estar defensant els drets del poble; tinc l’obligació de garantir que la ciutadania pugui decidir lliurement el seu futur”, ha afirmat, afegint que “no podem normalitzar la situació d’estat d’excepció com el que estem vivint, amb una constant vulneració de drets fonamentals per part de l’Estat”.

Serracant ha estat citat a declarar aquest dimecres a les 10 hores a la fiscalia de Sabadell (setena planta dels Jutjats), però a la mateixa hora té previst comparéixer a l’Ajuntament, acompanyat per diversos regidors. La seva voluntat és denunciar que l’actuació de fiscalia és una “vulneració dels drets fonamentals”. Assegura que “estem vivint una situació d’estat d’excepció”.

Foto portada: Serracant, en una imatge d’arxiu. Autor: David B. 

Comments are closed.