Serracant: “continua oberta una via de diàleg amb SMATSA”

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa prèvia al ple de novembre, que l’Ajuntament té un “compromís de diàleg que segueix vigent” amb l’empresa SMATSA, concessionària de la recollida de residus i neteja viària de Sabadell.

Serracant no ha volgut matissar si la reunió d’aquest dimarts es va dur a terme o no, però ha subratllat que “hi ha una via oberta de diàleg entre l’Ajuntament i l’empresa” i ha garantit que “hi ha reunions i n’hi ha hagut més de les que s’han fet públiques” (Més info: ‘La plantilla d’SMATSA escalfa motors per a la vaga’).

“Hi ha hagut i haurà les reunions que siguin necessàries perquè l’empresa retiri l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que posa en joc 43 llocs de treball”, ha apuntat Serracant.

L’alcalde de Sabadell no ha volgut pronunciar-se sobre en quin punt es troben les converses entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària de la recollida de residus i neteja viària o sobre si es podrà aturar la vaga prevista pels treballadors de SMATSA per al proper dilluns 3 de desembre. Serracant ha manifestat que ens trobem davant d’una “situació greu” (Més info: ‘La vaga d’escombraries ja té dates aprovades’).

Foto portada: Maties Serracant, aquest dimecres. Autor: David B.

 

Comments are closed.