Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, en una imatge d'arxiu. Autor: David B. 

Serracant planta Millo i el secretari d’Estat

Cap membre del quatripartit d’esquerres que governa Sabadell ha assistit a la visita del Secretari d’Estat d’Infraestrutures i el delegat del govern, Enric Millo, a la reforma estació Sabadell Centre.

En un missatge a Twitter des del perfil institucional del consistori, s’ha assegurat que el govern “vol mostrar així el rebuig al bloqueig dels drets de la ciutadania que suposa l’aplicació de l’article 155”.

Cap dels 14 membres del govern, per tant, han assistit a la visita institucional del número 2 del ministeri de Foment, acompanyat pel delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, declarat pel ple de Sabadell persona non grata, amb els vots favorables del govern local. Qui sí hi ha assistit és el regidor del PP a la ciutat, Esteban Gesa.

Cs, contra el boicot a Millo

El grup municipal de Ciutadans ha criticat l’absència dels membres del govern. El seu portaveu, José Luis Fernández, sosté que els representants municipals tenen el deure de representar la ciutat en els actes oficials, com era el cas. “El nostre govern dóna la nota” diu Fernández, qui manté que “no representen a tots els sabadellencs”.

Gesa: Perarnau ha estat identificat “fent merder”

No obstant, un regidor del govern sí ha estat pels volts de Sabadell Centre. Es tracta del responsable de la Policia Municipal, Lluis Perarnau (Crida), que s’ha acostat al dispositiu iniciat amb motiu de la protesta del CDR a les portes de l’estació (més info: ‘Tensió a Sabadell Centre‘). Segons Gesa, Perarnau ha estat identificat pels Mossos.

Per altra banda, el PSC ha denunciat que el perfil institucional de l’Ajuntament s’usa de forma partidista, donant la circumstància que en pocs minuts s’ha divulgat el mateix missatge tant des del perfil institucional com des del de la Crida per Sabadell, formació on milita Serracant.

El PSC demana que s’acabin les “manipulacions”. Per la seva part, la Crida ha aclarit que han copiat la piulada de perfil de l’Ajuntament i l’han enganxat al seu propi perfil. No sense sorna, reconeixen que es tracta d’un “copy paste de tota la vida” i s’ofereixen als socialistes per ensenyar-los com fer-los. El PSC s’hi ha tornat assegurant que és “més ètic” fer un RT i s’ofereixen també a fer-los classes de Twitter.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, en una imatge d’arxiu. Autor: David B. 

Comments are closed.