Serracant sobre el tancament d’oncologia pediàtrica al Parc Taulí: “ho desconeixíem”

L’ajuntament de Sabadell no sap l’abast exacte del tancament del servei d’oncologia pediàtrica del Parc Taulí. Per conèixer els detalls, el consistori ha demanat reunir-se amb la conselleria de Salut i la direcció del Cat Salut. 

El desmantellament del servei va ser fet públic aquest diumenge per l’alcaldable socialista, Marta Farrés, qui ha anunciat mobilitzacions per aturar-lo. Aquest dilluns ha dit que no començarà el 7 de febrer sinó que el procés per tancar el servei d’oncologia pediàtrica ja s’ha iniciat i ja s’ha dit als professionals que seran traslladats a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.




La notícia ha agafat amb el peu canviat el govern municipal, que reconeix que “a hores d’ara no sap quin és l’abast exacte del tancament del servei” i per a saber-lo demana reunir-se d’urgència amb representants de la conselleria de Salut i el CatSalut. 

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha explicat aquest matí a Ràdio Sabadell que “com a govern municipal desconeixíem aquesta informació”. En un comunicat, l’executiu municipal assegura que “treballarà per tal que es mantingui l’atenció a l’Hospital del Taulí alhora que es tregui el màxim partit del coneixement mèdic disponible”.

L’Ajuntament i el Parc Taulí

L’ajuntament té dos representants al govern del Taulí. El propi alcalde i el regidor de Salut.

Foto portada: les urgències del Taulí. Foto: M.Tornel.

Comments are closed.