El Conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló. Autor: David B.

Trobada entre Serracant i Bargalló per l’escola Virolet i l’institut Arraona

El conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, s’ha reunit aquest divendres amb l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i el Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació Joan Berlanga amb l’objectiu de reprendre la situació de diferents projectes de la ciutat.

A la reunió, que ha estat a porta tancada, Serracant i Berlanga han traslladat al conseller Bargalló diversos temes vinculats al Pla d’Èxit Educatiu. També han dut a terme un seguiment i avaluació sobre com estan avançant els projectes de la construcció de l’escola Virolet i de l’Institut Arraona, al barri de Can Llong, així com de l’increment de l’oferta de Formació Professional a la ciutat.

Edificis a Can Llong: sense novetats

Segons fonts municipals, Bargalló ha mostrat el compromís de construir els edificis pendents “el més aviat possible”. L’escola Virolet està en fase de licitació de projecte; l’institut no encara. Es licitarà “properament”, segons les mateixes fonts. “Tot va més lent del que ens agradaria però s’està avançant i confiem que els projectes es puguin fer realitat com més aviat millor”, assegura el regidor d’Educació, Joan Berlanga. Bargalló, Serracant i Berlanga s’han trobat amb representants de les famílies al barri de Can Llong.

Recepció al conseller

Després de la reunió i al tractar-se de la primera visita oficial a Sabadell del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, s’ha dut a terme una recepció oficial al Saló de Plens de l’ajuntament de Sabadell i ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat. Bargalló ha apuntat que “en el meu retorn a Sabadell, hem parlat de política educativa, de infraestructura escolar i del compromís de la ciutat amb la formació dels més joves”.

Foto portada: el Conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló i Maties Serracant. Autor: David B.

Comments are closed.