Foto portada: Arribada d'una de les tres columnes al Racó del Campanar. Autor: David B.

Un miler de persones escalfen la Diada a Sabadell

Sabadell per la Independència – ANC, ha organitzat aquest diumenge, com cada any, un acte per escalfar motors per a la Diada del 11 de setembre.

En aquesta ocasió han sortit tres columnes, la de la ‘Llibertat’ des de la plaça de la Creu de Barberà, la columna de la ‘Fraternitat’ a la plaça d’Espanya i la de la ‘Igualtat’ que ha sortit des de la plaça del Treball. Les tres columnes s’han trobat pràcticament a la mateixa hora al Racó del Campanar, on s’han introduït bons desitjos a una urna gegant, s’ha obert un meló i l’actuació del grup Ideamusica ha tancat l’acte.

DSC_3321
Sabadellencs introduïnt desitjos a la urna. Autor: David B.

El coordinador de Sabadell per la Independència, Francesc Baró, ha llegit un comunicat on ha remarcat que aquesta Diada “no serà com les demés, serà més participativa i més reivindicativa. Enguany tenim tant a prop un objectiu pel qual hem sortit els darrers anys”.

Baró ha enviat un missatge “de suport incondicional a tots els perseguits per l’estat espanyol”. També ha demanat que “es doni suport i es protegeixi les institucions que amenacen des de les estructures de l’estat”.

D’altra banda el coordinador de Sabadell per la Independència ha fet una valoració molt positiva del recorregut amb sortida des de tres punts i ha assegurat que “estem satisfets de la resposta de la gent”.

10 autocars es desplaçaran a Barcelona

SBDxI ha omplert 10 autocars per traslladar als sabadellencs a la manifestació sobiranista de la Diada a Barcelona, al tram 110 i que sortiran de l’Eix Macià. A més dels autocars, han venut uns 600 bitllets de tren a un preu reduït.

Foto portada: Arribada d’una de les tres columnes al Racó del Campanar. Autor: David B.

Comments are closed.