Foto portada: concentració convocada per VOX. Autor: VOX Vallès Occidental.

Vox es deixa veure

Modesta concentració convocada pel partit ultradretà VOX aquest diumenge a Sabadell. Una vintena de persones, segons el mateix partit, s’han concentrat a la plaça Sant Roc de Sabadell per demanar eleccions a les Corts espanyoles. 

El canvi de govern a La Moncloa no ha sentat bé a Vox, que ha convocat diverses concentracions a capitals de província aquest diumenge al vespre. També ho han fet en algunes ciutats catalanes, com Sabadell.

A la plaça Sant Roc, una vintena de persones s’han concentrat aquest vespre per demanar la convocatòria d’eleccions generals. “No queremos un gobierno corrupto, golpista y proetarra al que no hemos elegido el pueblo, ha sido impuesto por una #MocionDeCensura“, diu des de Twitter la coordinadora de VOX al Vallès Occidental, Patricia Muñoz.

En els darrers mesos, i a l’escalf de la situació política a Catalunya, el número d’afiliats de VOX, dins i fora de Catalunya, s’ha multiplicat. Algunes enquestes els donen representació parlamentària si hi hagués avui eleccions generals. De moment, però, la capacitat de convocatòria a Sabadell és discreta. Alguns dels presents van participar dijous passat en un acte de protesta contra l’alcalde, Maties Serracant, a les portes dels jutajts (més info: ‘Contra Serracant; per Espanya’).

Vox lidera l’acusació popular contra els dirigents independentistes processats pel Tribunal Suprem. Així mateix, entre el seu ideari, aquest mateix diumenge han demanat la il·legalització dels partits secessionistes per haver fet un “cop d’estat” i la convocatòria d’eleccions ja. Han criticat fortament al PP per la suau aplicació de l’article 155 a Catalunya. També demanar suprimir l’estat de les autonomies.

Foto portada: concentració convocada per VOX. Autor: @patriciaSBD via Twitter.

Comments are closed.